Miljø

– Vi er ansvarlige

Global Timber er med til at bevare naturressourcer for kommende generationer. Og vi udøver og støtter bæredygtig skovdrift, da vi ved, det er et eksistensgrundlang for mange familier rundt i hele verden.

Vi sikrer, at træerne bliver fældet lovligt i henhold til internationale standarder, og i overensstemmelse med de lokale regler og lovgivninger i vores samarbejdslande.

Global Timber er aktivt medlem af Dansk Træforening, som pålægger sine medlemmer at source træ på bæredygtige principper og at kontrollere deres leverandørers miljøansvarlighed.

Vi i Global Timber anerkender og støtter virksomheder som the Forest Stewardship Council (FSC®) og the Pan European Forest Certification (PEFC), som arbejder for bæredygtig skovdrift i hele verden.

Global Timber er FSC®-certificeret. Desuden er vi også certificeret til PEFC og en række andre certificeringsprogrammer som for eksempel TLTV, VLO and OLB.

Klik her for et overblik over vores certificeringer

EU pålægger virksomheder at implementere et sikkerhedssystem, der forhindrer handel med illegal træ. Vi sikrer, at alle vores produkter lever op til EUTR krav, og vi står til rådighed med råd og vejledning omkring yderligere handelskrav, som vi også lever op til.

Vi fokuserer også på menneskerettigheder, arbejdsmiljølovgivning, miljø og antikorruption.

Vi svarer altid på miljømæssige og social-relaterede spørgsmål så præcist og hurtigt som muligt baseret på fakta.