Vælg sprog:
DK Dansk
EN Engelsk

Søg træsorter:

henter..

Bæredygtigt træ til
byggeriet med op til
75 års funktionstid

Global Timber præsenterer XTwood. Et ambitiøst og bæredygtigt garanti program som skal være med til at fremme træet i byggeriet. Derfor yder vi op til 50 års garanti på udvalgte træsorter, med en forventet funktionstid på op til 75 år. Træsorter som kræver minimal vedligeholdelse.

KVALITETSTRÆ MED GARANTI TIL ETHVERT PROJEKT

 

Med vores XTwood program tager vi ansvar. Vi yder som de første, garanti på nogle af de mest populære træsorter til udendørsbrug. Træsorterne har en forventet funktionstid på helt op til 75 år.

Jordbund og klimaet spiller en væsentlig forskel på træets vækst og styrke. Vi har med vores mange besøg hos vores producenter, grundig research og tests, fundet frem til de bedste områder for de træsorter vi har i vores sortiment.
Det kræver en høj grad af erfaring at drive en savværksproduktion. Når træet fældes, har processen med opskæring, sortering og tørring af træet stor betydning træets stabilitet.

Det nordiske klima er hårdt med 4 meget skiftende årstider. Valg af hårdttræ til beklædning og terrasse sikre et eksklusivt udtryk og lang levetid. Lang leve- og funktionstid er for os bæredygtighed når det er bedst.

Vi har nøje udvalgt træsorter fra bestemte områder, der kan modstå det nordiske klima og sikre lang holdbarhed.

 

XTwood Beklædning:

 Træsort Forventet Funktionstid Garanti
XT Lignia 75 år 50 år
XT Ipé 75 år 40 år
XT Cumaru 60 år 35 år
XT Eg 50 år 30 år
XT Ceder 50 år 30 år
XT Jatoba 50 år 30 år
XT Garapa 50 år 30 år
XT Mahogni 50 år 30 år

XTwood Terrasse

Produkt Forventet funktionstid Garanti
XT Lignia 60 år 50 år
XT Ipé 60 år 30 år
XT Cumaru 50 år 25 år
XT Jatoba 40 år 20 år
XT Garapa 40 år 20 år

Vi tager ansvar og giver vores kunder
tryghed med XTwood

Garantien dækker kun vores XTwood-program, som kan ses på tilbuddet/salgsfakturaen. Er XT ikke nævnt, dækker garantien ikke. For at opnå garantien skal du registrere dit køb senest 45 dage efter leveringsdato på slutbrugers adresse.

Læs mere