Vælg sprog:
DK Dansk
EN Engelsk

Søg træsorter:

henter..

Sæson for
terrasser
i hårdttræ

Foråret 2019 har indtil videre budt på mange dage med sol, bøgen er for længst sprunget ud, og en del steder er havemøblerne sikkert allerede fundet frem. Men april kan være en lunefuld måned. Alligevel er det NU, at terrassesæsonen starter. Eksisterende terrasser skal gøres klar, eller nye terrasser skal bygges – for sommeren er helt sikkert på vej.

Hos Global Timber betyder foråret stor efterspørgsel på vores terrassebrædder i hårdttræ. Vores indkøbere har i lang tid købt ind til at kunne imødekomme terrassesæsonen, som vi i branchen anser for den mest travle.

Hårdttræ er særdeles velegnet til det danske klima og er derfor også sublimt til terrassebrug. Træet har en naturlig imprægnering, og den høje vægtfylde giver en fantastisk robusthed. Levetiden for hårdttræ er op til fem gange længere end mere bløde træsorter. En terrasse i hårdttræ giver derfor miljømæssig god mening.

Se og læs mere om vores velegnede træsorter til terrasser her.