Vælg sprog:
DK Dansk
EN Engelsk

Søg træsorter:

henter..

EN
BÆREDYGTIG
TERRASSE

De kolde efterårsmåneder er langsom gledet over i lysere tider, længere dage og varmere temperaturer. Med et øget forbrugerfokus på bæredygtighed og naturlige materialer, er terrassen ingen undtagelse. Den seneste tid har givet plads til eftertænksomhed og kreativitet. Vi er vokset ud af stuerne og ud i haverne og projekterne følger med os.

Hos Global Timber oplever vi et stigende salg af terrassebrædder og en stigende interesse i certificerede produkter. Sommerhussalget bugner og hele nationen gør sig klar til en sommer rundt om i de danske ”lommer”. Byggeprojekterne følger med – både i nyerhvervede og eksisterende sommerboliger, såvel som hjemme på matriklerne.

Vi er stolte af at kunne bidrage til en øget byggelyst med et holdbart materiale, der både er funktionelt og æstetisk tiltalende.

Hvorfor vælge en terrasse i hårdttræ
Vi kan nævne en hel skov af fordele ved at vælge din terrasse i hårdttræ:

– En terrasse i hårdttræ er det bæredygtige valg, fordi den oplagrer CO2
– Levetiden for hårdttræ er op til fem gange længere end mere bløde træsorter
– På grund af levetiden for en hårdttræsterrasse, anses det derfor som en god investering
– Slidfast fra naturen
– Vælger du en certificeret træterrasse, støtter du dermed de tropiske skove i en bæredygtig retning

En terrasse i hårdttræ, giver derfor miljømæssig god mening.

 

Fremtidige mål
Som markedsledende virksomhed tager vi ansvar og er ambitiøse på vegne af vores fremtidige generationer.

Ved at forpligte os til en mere bæredygtig fremtid og sætte interne mål med afsæt i miljøet, stræber vi efter at være en inspirerende frontløber, der har respekt for vores naturressourcer og bidrager til en sundere planet. Som et bæredygtigt skridt mod fremtiden, introducerede vi i 2019 bl.a. FSC® Guariuba, samt Lignia®, en modificeret træsort til at erstatte teak.

I forhold til mere bæredygtige valg, tilbyder vi et bredt udvalg af certificerede produkter, alternativer og mindre kendte træsorter.

 

Kontakt vores salgsteam for at høre om mulighederne for at bygge en bæredygtig terrasse.  Salg@globaltimber.dktlf. 48 27 00 00