Vælg sprog:
DK Dansk
EN Engelsk

Søg træsorter:

henter..

Global Timber
indtager Sverige

Den danske trægrossist inden for hårdttræ etablerer kontor og lager i Värnamo fra d. 1. juni.

Global Timber har allerede Nordens største hårdttræslager med mere end 40 forskellige træsorter og med lagerlokationer i Danmark og Tyskland, kan de nu også tilføje Sverige på listen.

Trægrossisten har i forvejen et godt kendskab til det svenske marked, da man op til nu har handlet igennem udvalgte forhandlere. Nu ændres strategien, så man vil tilbyde virksomhedens sortimentet og know-how til hele den svenske træindustri.

 

Global Timbers salgsdirektør, Søren Vinther udtaler: ”Vi tror på, at markedet er klar til en leverandør, som udelukkende specialiserer sig i hårdttræ. Vi har længe kigget på det svenske marked, som ligner det danske marked med træsorter og kvaliteter samt måden at handle på. Med Sverige på listen, kan vi nu servicere træindustrien direkte i hele Norden.”

 

Til at stå for den daglige drift og kontakt til kunderne har virksomheden ansat to af de mest erfarende fagpersoner inden for branchen. Richard Olsson og Anders Sandberg har tilsammen over 60 års erfaring med hårdttræ, og de vil hovedsageligt servicere de svenske industrikunder.

 

 

Om Global Timber:

Global Timber er etableret i 2006, og siden da har virksomheden importeret og eksporteret hårdttræ til og fra 51 lande på seks kontinenter. Global Timber går meget op i at være tilstede i hele værdikæden; fra råtræet udvælges, gennem udskibningsprocessen og den videre forarbejdning af træet, til den faglige rådgivning og den præcise levering af den ønskede kvalitet.