Om os

NYT DOMICIL – NY ADRESSE

Vi arbejder i øjeblikket med at få samlet lager, salg og administration på én adresse. Vores nye placering i Aarhus syd er tæt på motorvejen og Aarhus Havn.

Vi glæder os til, at kunne betjene vores kunder allerede fra d. 1. oktober 2016 fra vores ny adresse og at kunne invitere indenfor i det nye domicil i løbet af 2017.

Læs pressemeddelelsen om Global Timbers nye domicil her

 

 

Værdier

Global Timber A/S er en veletableret og uafhængig leverandør af hårdttræ. Vi har mere end 25 års erfaring med international import og eksport af et fuldt program af kvalitetshårdttræ til og fra mere end 30 lande i hele verden.

Vores nøgleord er:

Kvalitet, service, kompetence, innovation og et uovertruffen logistiksystem.

Med repræsentation i Europa, Asien, Amerika og Afrika sikrer vi kvalitet og optimal logistik på tværs af alle kontinenter, herunder lande som kan give lidt udfordringer.

Vi er altid åbne for nye muligheder og klar til at hjælpe dig. Ingen forespørgsel eller ordre er for stor eller lille til os.

 

Mission

Vores mission er, at levere træ af højeste kvalitet samtidig med, at vi bidrager til at bevare vores globale skove gennem diverse vigtige miljøcertificeringer.

At sikre vores kunder levering til tiden og til konkurrencedygtige priser.

Vi køber kun ind hos godkendte leverandører der overholder EU’s krav til lovligt træ (EUTR).

Vi er yderst service-mindede, kundeorienterede og fleksible.

Vores 25 medarbejdere har alle stor erfaring fra træindustrien, og ved at stille de rigtige spørgsmål sikrer de, at jeres individuelle behov bliver afdækket og opfyldt til jeres fulde tilfredshed.

 

Troværdig samarbejdspartner

Global Timber A/S nyder langsigtede kunderelationer bygget på stor gensidig tillid. Vores kreditværdighed er upåklagelig, og vi overholder vores aftaler.

Vi er stolte af vores ry som en højt respekteret, pålidelig og troværdig samarbejdspartner for både leverandører og kunder i hele verden.

Vi er globale…

 

Venligst kontakt os hvis du vil vide mere om Global Timber, vores produkter og vores serviceydelser.