Vælg sprog:
DK Dansk
EN Engelsk

Søg træsorter:

henter..

Global Timbers
værdier og
passion

Vi er vokset op med træ. Vi kender kvalitetstræ. Vi er passionerede omkring vores virksomhed.

Kerneproduktet er certificeret hårdttræ, som vi importerer og eksporterer til og fra mere end 30 lande og 6 kontinenter. Råtræet har Global Timbers indkøbere omhyggeligt håndplukket rundt om i verden.

Vores markedsposition er opbygget gennem varetilgængeligheden på Nordeuropas største hårdttræslager. Vores gode aftaler, logistiske ekspertise, volumen og solide købmandskab medfører konkurrencedygtige priser, uovertruffen leveringsevne samt kvalitet og relevant rådgivning, der sikrer tilfredse kunder.

Med repræsentation i Europa, Asien, Amerika og Afrika garanterer vi kvalitet og optimal logistik på tværs af alle kontinenter.
Det er en årelang proces at opnå den ønskede kvalitet, men vores indkøbere har sans for opbygning af tillidsbaserede relationer og vedligeholdelse af disse gennem respektfuldt samarbejde. Forståelse for den kultur, der hersker i det pågældende område, er en del af Global Timbers etiske grundlag og forretningsmodel.

WE

Mere end 40 års erfaring. Produkteksperter og fagfolk. Global tilstedeværelse.

 

HEART

Vi er vokset op med træ. Træ er vores store passion. Vi ved alt om træ.

 

WOOD

Hårdttræ i høj kvalitet. 40+ forskellige træsorter. 30+ lande. 6 kontinenter.

Profil og koncept

Innovation er et omdrejningspunkt i vores virksomhed. Vi ønsker at inspirere og gå forrest i branchen. Med udvidelsen af vores hovedkvarter i Aarhus, Danmark, med opkøb af konkurrerende virksomheder og etablering af kontorer i udlandet bestræber vi os på at opfylde vores vision om udvikling, virkelyst og fremdrift. Samtidig betyder vores rødder og historie, at vi har erfaringen med os. Vores medarbejderstab har tilsammen mere end 200 års erfaring.
Vi har en flad struktur og et globalt arbejdsmiljø. Læs mere om vores historie her

Læs mere