Vælg sprog:
DK Dansk
EN Engelsk

Søg træsorter:

henter..

INDKØB I
EUROPA

Vores europæiske kontinent rummer mange forskellige træsorter, og skove strækker sig ofte så langt øjet rækker. Men grundet gode bæredygtige tiltag og initiativer for at fremme biodiversiteten, bliver flere skovområder omdannet til naturskov. Det skaber udfordringer for træbranchen, hvor behovet for træ stadig skaber stor efterspørgsel.

 

Men det er ikke nødvendigvis kun bekymrende nyheder. Vi ser mulighederne i det europæiske marked, da andre sorter og kvaliteter bliver mere populære og relevante for vores kunder. Hvis man anvender en større del af kævlen, end kun den nederste del (som ofte bliver omtalt som den ”pæne” del), får man en meget højere udnyttelse af træet. Det er både bedre for bæredygtigheden og økonomien.

 

Vi har et utrolig stærkt bånd til vores leverandører i Europa. Vi rejser selv rundt i de forskellige lande, hvilket giver os en konstant finger på pulsen i markedet. Der eksisterer mange forskellige grading-systemer fra land til land, men grundet vores ekspertise og kendskab, kan vi standardisere kvaliteterne og købe ind på baggrund af kundens ønsker. Vores indkøb er ofte direkte præget af kundeforespørgsler, så allerede når forespørgslen kommer ind, har vores stærke team allerede en leverandør i tankerne grundet deres stærke kendskab til produkterne, leverandørerne og kundernes behov.

MEST POPLÆRE TRÆSORTER FRA EUROPA