Vælg sprog:
DK Dansk
EN Engelsk

Søg træsorter:

henter..

INDKØB I
NORDAMERIKA

Det nordamerikanske marked er kendetegnet af lange distancer mellem savværkerne, gode relationer til leverandørerne og ikke mindst høj kvalitet på efterspurgte varer.

Sammenlagt har vores indkøbsteam mere end 60 års erfaring i at navigere dette traditionsbundende marked. De har sikret sig de gode relationer til vores leverandører, som findes fra de nordlige stater til de varme stater i syd på østkysten. Disse stærke partnerskaber er essentielle for at sikre en god og stabil kvalitet, leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser.

Nordamerika har deres eget grading-system; NHLA-rules. Vi har dog solid erfaring i at oversætte disse til europæiske standarder.
Her kan man ofte vælge at mikse forskellige flere træsorter i én container, hvilket er specielt for Nordamerika. Dette skyldes at tilvæksten af træ generelt er større end hugsten.

Selvom der er et stort hav imellem vores kontinent og Nordamerika, er transittiden forholdsvis kort sammenlignet med andre fjerne områder. Efter bestilling går der typisk 2-3 måneder, inden ordren ankommer til vores lager, da logistikken ofte forekommer problemfri.

MEST POPLÆRE TRÆSORTER FRA NORDAMERIKA