Vælg sprog:
DK Dansk
EN Engelsk

Søg træsorter:

henter..

INDKØB I
AFRIKA

Når man tænker på det afrikanske kontinent, ser man ofte en savanne med tørre sletter og ørkenlignende landskaber for sig. Dog ligger verdens næststørste tropiske regnskov i midten af Afrika, nærmere bestemt Congo Basin. Her ligger nogle af de største savværker i Afrika, og det meste af vores afrikanske træ fra da også herfra.

 

Vores indkøberteam tager jævnligt til Afrika for at opretholde de tætte relationer og den gode samhandel, vi har haft til leverandørerne i over 50 år. Når vores team ikke fysisk besøger dem, sørger de altid for at have tæt kontakt året rundt. Dette er en nødvendighed for samarbejdet, da leveringstiden ligger på omkring 10-12 måneder, og infrastrukturen kan besværliggøre transport internt i landet samt deres arbejdsforhold med mangel på f.eks. el, internet, vandforsyning, mv.

 

Selvom der naturligvis er store kulturforskelle mellem vores indkøbere fra Danmark og leverandørerne i Afrika, ser vi kæmpe potentiale i samarbejdet, da udvalget af træsorter er meget stort, og deres anvendelsesmuligheder favner bredt. Ofte kommer varerne ovntørret, hvilket letter transporten, da vægten bliver sænket, og sorteringen er ofte bedre.

MEST POPLÆRE TRÆSORTER FRA AFRIKA