Vælg sprog:
DK Dansk
EN Engelsk

Søg træsorter:

henter..

BÆREDYGTIGT TRÆ
MED HELT OP TIL
40 ÅRS GARANTI

FÅ GARANTI PÅ DIT TRÆ MED XTwood®

Global Timber præsenterer XTwood®. Et ambitiøst og bæredygtigt garantiprogram, som skal være med til at fremme træ i byggeriet. Derfor yder vi op til 40 års garanti på udvalgte træsorter med en forventet funktionstid på op til 75 år. Træsorter som kræver minimal vedligeholdelse uanset, om det er til terrasse eller facadebeklædning.

Vores træsorter kommer fra certificeret og bæredygtige skovområder fra hele verdenen. Jordbunden og klimaet spiller en væsentlig faktor på træets vækst og styrke. Med vores regelmæssige besøg hos vores producenter samt grundig research og tests, har vi fundet frem til de bedste geografiske områder for de bæredygtige træsorter, vi har i vores sortiment.

Det kræver en høj grad af erfaring at drive en savværksproduktion. Når træet fældes, har processen med opskæring, sortering og tørring af træet stor betydning træets stabilitet.

Det nordiske klima er generelt hårdt med fire meget skiftende årstider. Valg af hårdttræ til beklædning og terrasse sikrer et eksklusivt udtryk og lang levetid. Vi har nøje udvalgt træsorter, der kan modstå det nordiske klima og derved sikre lang holdbarhed både til terrasser og facadebeklædning.

 

“Med vores XTwood® program tager vi ansvar; for materialet, for kvaliteten og ikke mindst for bæredygtigheden i vores træ.”

– Anders Bitzer, Managing Director hos Global Timber

XTWOOD® PROGRAMOVERSIGT

Den bedste måde at bevare en sund skov på er ved at forvalte den på en bæredygtig måde. For at skabe balance i skoven og sørge for, den ikke bliver forvokset, forvaltes og fældes træ på baggrund af miljøvenlige principper. Disse principper sørger for, at vi passer på vores skove, så de er stadig er sunde og raske for kommende generationer.

Hos Global Timber tror vi på, at man kan bidrage positivt til en fælles bæredygtig fremtid ved at vælge træ som et byggemateriale, da funktionstiden ofte er høj og holdbarheden god. Dette giver materialet en længere levetid, så man ikke skal skifte ud år efter år.

Se programoversigten i XTwood kataloget.

GARANTIEN

Med XTwood®-programmet yder Global Timber garanti på nogle af de mest populære træsorter til udendørs brug. Vores XTwood®-program kan du få mellem 20-40 års garanti på produkter til terrasse og facadebeklædning.

Garantien dækker kun vores XTwood®-program, som kan ses på tilbuddet/salgsfakturaen. Er XT ikke nævnt, dækker garantien ikke. For at opnå garantien skal du registrere dit køb senest 45 dage efter leveringsdato på slutbrugers adresse. Læs mere herunder: