Vælg sprog:
DK Dansk
EN Engelsk

Søg træsorter:

henter..

INDKØB I
ASIEN

Asien er et af de mere udfordrende markeder at købe fra. Politiske udfordringer har ændret måden at handle på i nogle asiatiske lande, men vi har en fordel i denne del af verden, da vi har stor erfaring med at håndtere de eksisterende kulturforskelle. Samtidig er vi fysisk tilstede i vores lokale kontor i Malaysia.

Flere af landene i Asien er FLEGT-godkendte, hvilket betyder, at de skal overholde regler om bl.a. lovlig fældning og forbedring af deres love til at beskytte de nationale skovene. En populær træsort fra Asien er teak, som bl.a. er meget brugt inden for bådindustrien. Grundet politiske udfordringer er plantage-teak blevet et godt alternativ, da dette bliver statskontrolleret og derved hører under den godkendte FLEGT-procedure.

Selvom infrastrukturen og logistikken ofte fungerer godt i Asien, kan der forekomme længere leveringstider for f.eks. plantage-teak, da det er en niche træsort (4-6 måneder). Men da plantage-teak i standard dimensioner er en del af vores faste sortiment, oplever vi sjældent udfordringer med at kunne levere dette.

MEST POPLÆRE TRÆSORTER FRA ASIEN