Vælg sprog:
DK Dansk
EN Engelsk

Søg træsorter:

henter..

INDKØB I
SYDAMERIKA

Sydamerika er kendt for sit enorme regnskovsareal. Et område, der strækker sig over 7 millioner kvadratmeter, hvilket svarer til næsten 40% af det enorme kontinent. Vores indkøbere har rejst i området i mange år, og kender til både muligheder og udfordringer ved at handle med træ på det sydamerikanske kontinent.

Når man rejser til Sydamerika bliver man mødt af en utrolige gæstfrihed og venlighed. Selvom de kulturelle forskelle gør, at man handler på forskellige måder, er sydamerikanerne gode til at samarbejde for at få en handel i hus. Nogle af udfordringerne kan indebære, at leveringstiden til vores lager kan være meget lang (5-6 måneder), og regntiden kan besværliggøre logistikken, da selve muligheden med at arbejde inde i skoven svinder. Derfor er det meget vigtigt at kunne forudse efterspørgslen i markedet og på specifikke træsorter et halvt år ud i fremtiden.

Amazonas byder på uendeligt mange træsorter, som kun fås her. Langt de fleste sorter har de færreste i Europa hørt om, og der findes et kæmpe udviklingspotentiale ift. valg af bæredygtige materialer fra regnskoven. Vi gennem-tester altid ny produkter, inden vi inkluderer dem i vores sortiment. Sådan sikrer vi, at de kan anvendes i det nordiske klima og lever op til vores standard.

MEST POPLÆRE TRÆSORTER FRA SYDAMERIKA