Vælg sprog:
DK Dansk
EN Engelsk

Søg træsorter:

henter..

Global Timber
bygger
nyt domicil

Byggeriet af Global Timbers og Fredsted Floors nye fælles domicil i Aarhus er gået i gang. Den nye administrationsbygning indeholder 1.470 kvm fordelt på 1.109 kvm nybyggeri og 381 kvm ombygning – med kontor, fællesfaciliteter og showroom.

Firmaerne placeres i hver sin selvstændige bygning, hvor de to bygninger skærer hinanden i et forskudt kryds, og i skæringspunktet placeres de fællesfunktioner, som virksomhederne deler.

Hver bygning får også sit eget facadeudtryk. Mens Global Timber beklædes med træ fra egen import, fremstår Fredsted Floors som et åbent og transparent kontor og showroom.

Flere synergier
Global Timbers direktør, Peter Bæk, ser frem til, at alle virksomhedens aktiviteter bliver samlet med de synergier, det nu giver.

– For første gang får vi samlet lager, salg og administration på én adresse. Det har vi ønsket os længe, og vi ser frem til den synergi, det giver at samle alle funktioner i virksomheden og alle vores danske medarbejdere under samme tag. Desuden er beliggenheden tæt på motorvejen og Aarhus Havn perfekt for os, ligesom vi også får bedre rammer til at arrangere kundeevents og aktiviteter, siger Peter Bæk.

Han ser samtidig købet af eget domicil som et naturligt skridt for Global Timber, som har oplevet kraftig vækst de senere år.

– Med købet af ejendommen på Michael Drewsens Vej er vi nu godt rustet til at fortsætte væksten, blandt andet med udvidelse af vores produktsortiment og fokus på nye markeder, siger Peter Bæk.