Vælg sprog:
DK Dansk
EN Engelsk

Søg træsorter:

henter..

Leverandør-
besøg i
Brasilien

Som førende leverandør af bæredygtigt hårdttræ er det vores fornemmeste opgave at være bindeled mellem dit indkøb, skoven og savværkerne rundt om i verden. For at kunne imødekomme vores kunders ønsker og krav, udvides vores sortiment derfor løbende.

For at kunne være på forkant med trends og markeds-tendenser, og opfylde netop vores kunders ønsker, er vores folk i kontinuerlig tæt dialog med savværkerne rundt om i verden og vores indkøbere er ofte ude 6-12 måneder forud for den kommende sæson. Så selvom vi nu går vinter og kolde måneder i møde, har vores Salgsdirektør for Skandinavian, Søren Vinther, allerede lavet sine forbedrende øvelser for terrassesæsonen 2020.

Til trods for sin titel som Skandinavisk Salgsdirektør har Søren omfattende erfaring med indkøb på markedet i Sydamerika, både til industrien og forhandlere. Han har gennem en længere periode etableret tætte og enestående relationer til flere af Global Timbers meget store leverandører. Med besøget i Brasilien har Søren garanteret, at vi kan tilbyde et bredt og bæredygtigt sortiment af eksklusive kvalitetsplanker til terrassesæsonen 2020.

Hos Global Timber er vi hårdttræs-specialister og at vores egne folk er med at udvælge træet til vores lager, bevirker, at vi derved kan rådgive vores kunder endnu bedre.

 

Kontakt vores team allerede i dag for at høre mere om den kommende sæsons sortiment og mulighederne i vores certificeret udvalg.