Vælg sprog:
DK Dansk
EN Engelsk

Søg træsorter:

henter..

Vi er på
forkant med
træindustriens behov

Vi ønsker at være på forkant med trends og markeds-tendenser, vores lager er derfor bredt og velassorteret. Global Timber leverer til industrier som møbel, køkken, lister, vinduer og mange flere.

Vi rådgiver og forsøger altid at opfylde vore industrikunders behov.

Vi forsyner møbel-
industrien med
udsøgt kvalitet

Blandt vores mange industrikunder findes møbelindustrien, der ofte ønsker en speciel og særlig udsøgt kvalitet. Her efterspørges som regel fire forskellige træsorter i forskellige tykkelser og kvaliteter, bl.a. eg og valnød. Og valnød er ikke blot valnød, det ved vi alt om. Vi ønsker en tæt dialog med vores kunder og kortlægger, hvilken træsort og kvalitet der passer til netop dit produkt. Uanset om du producerer planke-spiseborde med knaster eller spiseborde, der skal have et mindre rustikt design, kan Global Timber altid rådgive dig om træets beskaffenhed og hjælpe med at opfylde dine behov.

Uanset hvilken træsort og kvalitet du efterspørger, kan vi som hovedregel levere på 2-3 hverdage. Vi importerer træ fra Amerika, Europa, Afrika og Sydamerika og er altid med helt fremme, når det gælder nye tendenser inden for branchen.

Ønsker du et besøg eller rådgiving af en af vores sælgere, så ring for en aftale.
Du er også velkommen til at få et uforpligtende tilbud.

Kvalitetstræ
til vindues- og
dørindustrien

Global Timber er leverandør til vindues- og dørindustrien, og vi samarbejder med en lang række firmaer inden for branchen. Mange af vores industrikunder er faste kunder gennem en længere årrække, og vi tilstræber altid, at kunderne får fuld tilfredshed. Vores leveringstid er kort, og kvaliteten er altid den aftalte.

Vinduesindustrien efterspørger især mahogni og eg, og Global Timber er altid leveringsdygtig i forskellige længder, tykkelser og kvaliteter. Vores rådgivning er ærlig og baserer sig på viden om træ gennem mange år. Vi har erfaring med, hvilke kvaliteter der gør sig til forskellige produkter, og om der findes alternativer på markedet.

Ønsker du et besøg eller rådgivning af en af vores sælgere, så ring for en aftale.

Du er også velkommen til at få et uforpligtende tilbud.

Vi rådgiver og
sælger kvalitetstræ
til listeindustrien

Global Timber sælger kantskåret træ til listeindustrien og høvlerier til produktion af glaslister, gulvlister, fodlister, gerichter, bundlister mv. Træet anvendes i byggerier både indvendigt og udvendigt, ligesom vi leverer til produktion af lister til facadebeklædning. Vi har stor erfaring med byggeriets behov og rådgiver om, hvilke træsorter der er bedst til den pågældende produktion.

Vores kantskårne træ er i høj kvalitet, og vi rådgiver om alternative sorter på markedet, hvis det efterspørges. Populære træsorter til den videre forarbejdningsproces er eg, ask, mahogni og cedertræ.

Ønsker du et besøg eller rådgivning af en af vores sælgere, så ring for en aftale. Du er også velkommen til at få et uforpligtende tilbud.

Køkkener i
tidens træ fra
Global Timber

Global Timbers eksklusive træ har en fremtrædende plads i hjertet af mange danske hjem, nemlig i køkkenet. Vi leverer udvalgte træsorter til alle køkkentyper både arkitekttegnede, snedkererede og elementkøkkener, der fremstiller skuffe- og lågefronter i massivt kvalitetstræ. Hos os finder køkkenindustrien også de massive eksotiske bordplader i kantskåret hårdttræ. Kvalitet og holdbarhed modsvarer det, der ønskes i et køkken, hvor der arbejdes dagligt.

Ønsker du et besøg eller rådgivning af en af vores sælgere, så ring for en aftale. Du er også velkommen til at få et uforpligtende tilbud.

Vi leverer træet
til unikke
trappeløsninger

Producenter af trappetrin og gelændere finder et udvalg af efterspurgte træsorter i den bedste kvalitet hos Global Timber. Kantskåret træ til snedkertrapper og specialløsninger til trappetrin af den højeste kvalitet er altid at finde i vores varesortiment. Vores lager er stort, og leveringstiden er minimal. Vælg mellem eg, ask og douglasfyr til den unikke trappeløsning.

Vi stiller vores ekspertise til rådighed, så hvis du ønsker et besøg eller rådgivning fra en af vores sælgere, så ring for en aftale. Du er også velkommen til at få et uforpligtende tilbud.

International
leverandør til
gulvproducenter

Global Timber leverer kvalitetstræet til producenter af massive trægulve, til eksklusive sildebensparket-gulve og til lamelgulve. Er du gulvfabrikant, så tal med os, vi er fagfolk og kan rådgive ned i mindste detalje, også når det gælder kantskåret træ. Vi har populære træsorter til gulve, og vi har stærke samarbejdspartnere på området.

Ønsker du et besøg eller rådgivning af en af vores sælgere, så ring for en aftale. Du er også velkommen til at få et uforpligtende tilbud.

Maritime
apteringer i
flere træsorter

Vi har erfaring med at levere udsøgte træsorter til den maritime industri herhjemme og i udlandet. Store fisketrawlere får den smukkeste indvendige aptering i eg, ask, bøg, mahogni og massiv valnød med kvalitetstræ fra Global Timber. Vi leverer også træ til reparationer på store containerskibe eller til snedkermestre, der fabrikerer maritime træløsninger. Til udvendig maritimbrug lagerfører vi det holdbare træ til fx bænke i hårdttræssorter, der kan modstå belastninger fra vind og vejr. Vi har desuden et udvalg af teak til yachts, og Global Timber har stor ekspertise vedrørende de høje krav, der stilles til netop yacht-industrien.

Ønsker du et besøg eller rådgivning af en af vores sælgere, så ring for en aftale. Du er også velkommen til at få et uforpligtende tilbud.